Neem een aanloop naar geluk

Tarieven

Loopgroep Aanloop naar Geluk

 • U mag alleen mee lopen met deze groep als u eerder een traject of cursus van Aanloop naar Geluk heeft meegedaan of op speciale uitnodiging van een deelnemer.
 • Loopgroep Aanloop naar Geluk loopt 1 keer per week op woensdag van 9.30 tot 10.30 uur. Het kost €40,00 voor een traject van 10 weken (inclusief BTW).
 • Het inschrijfgeld voor deze groep kost €10,00. Tot 1 juli 2015 hoeft er geen inschrijfgeld betaald te worden!
 • Een vervolgtraject kost ook €40,00
 • Een introducé mag per traject van 10 weken 1 training gratis mee. Daarna kost elke losse training €10,00. Er kan natuurlijk ook worden ingeschreven voor een traject van 10 weken.
 • Loopgroep Aanloop naar geluk heeft in de maanden juli en augustus zomervakantie. In september gaan we verder met waar we gebleven waren. Vanaf half december tot begin januari is er kerstvakantie. Er hoeft dan natuurlijk niet betaald te worden.

Cursus hardlopen en mindfulness

Op dit moment is er geen cursus. Naar verwachting zal deze starten in maart op de vrijdagochtend vanaf een locatie aan de Schothorsterlaan. De duur per bijeenkomst zal 2 uur zijn en de lengte van de cursus is 10 weken. Deze cursus zal ik geven met een gediplomeerd mindfulnesstrainer. Naar verwachting zullen er 8 tot 12 deelnemers meedoen. Naar verwachting zullen de kosten rond de €200,00 euro bedragen.

Runningtherapie

Sporten onder begeleiding is niet gratis. Daarom hier de tarieven voor de verschillende mogelijkheden. Een traject Runningtherapie duurt steeds 10 weken. Het effect is het grootst als u 1 keer per week aan een begeleide training meedoet en daarnaast zelf nog 2 keer per week hardloopt en een paar keer wandelt.. De verschillende mogelijkheden kunnen eventueel gecombineerd worden tot een persoonlijk traject op maat.

 • Voor de eerste training is er altijd een intakegesprek. Een intakegesprek is altijd individueel en geheel gratis.
 • Runningtherapie in een groepje van maximaal 3 personen. We starten vanaf winkelcentrum Emiclaer. Dit kost €25,00 per uur. U betaald voor een totaal traject €250, voor 10 trainingen. U kunt ervoor kiezen om ’s ochtends of ’s middags te lopen op maandag, woensdag of vrijdag.
 • Runningtherapie met individuele begeleiding. We starten vanaf winkelcentrum Emiclaer, de Schothorsterlaan of station Schothorst. Dit kost €35,00 per uur. U betaald voor een volledig traject van 10 trainingen €350,00 (inclusief BTW).
 • Runningtherapie met individuele begeleiding. We starten vanaf een willekeurige plaats naar keus binnen de gemeente Amersfoort. Bijvoorbeeld vanaf uw huis. Dit kost €60,00 per uur. U betaald voor een traject van 10 trainingen €600,00 (inclusief BTW).
 • Na het intakegesprek en voor de start van de begeleiding stuur ik een factuur voor het afgesproken traject. Een traject bestaat uit minimaal 10 trainingen. Als u tijdens het traject besluit voortijdig te stoppen, dan bestaat er geen mogelijkheid tot teruggave van het resterende bedrag. Het is wel mogelijk om gemiste trainingen op een later tijdstip in te halen.
 • Een enkele zorgverzekeraars, zoals ‘ONVZ zorgverzekeraar’ en ‘De Friesland zorgverzekeraar’ vergoeden een gedeelte van de kosten voor Runningtherapie als u daar een aanvullende verzekering heeft afgesloten. Ook werkgevers zijn vaak bereid om een traject geheel of gedeeltelijk te vergoeden.

Bedrijfstraining

 • De kosten van een groepscursus voor bedrijven zijn afhankelijk van de groepsgrootte, de startplaats, de lengte van het traject en de doelstelling. Op aanvraag zal ik een offerte maken.