Neem een aanloop naar geluk

Dit is Geke

Hallo

Ik ben een enthousiaste, sportieve en creatieve vrouw van 52 jaar. Ik voel me maatschappelijk betrokken en sociaal en ga graag met mensen om. Vanwege behoorlijk wat levenservaring op het gebied van depressie, burn out en rouwverwerking, heb ik geleerd me in te leven in andermans problemen. Ik kan goed luisteren en belangstellend en begripvol coachen.

Sinds 2001 geef ik hardlooptrainingen bij een atletiekvereniging in Amersfoort. Ik ben gecertificeerd trainer van de Atletiekunie. Daarnaast heb ik in 2011 de cursus voor runningtherapeut gehaald. U kunt me daarom ook vinden op de officiële site van Runningtherapie-Nederland. Verder houd ik jaarlijks met bijscholing mijn kennis op het gebied van EHBO en reanimatie bij. Ook ben ik in het bezit van een afgeronde HBO studie voor psychosociaal therapeut. Tijdens de training is het daarom mogelijk om van alles te bespreken met betrekking tot psychische klachten. Dit is echter niet verplicht en ook niet perse nodig om de therapie toch tot een succes te maken.

In het verleden was ik een paar jaar röntgenlaborant en daarna heb ik een jaar of tien parttime in het basisonderwijs gewerkt als juf. Hoewel ik dit werk altijd heel boeiend heb gevonden, hield ik het toch niet vol. Als alternatief ben ik daarom als huishoudelijke hulp bij de thuiszorg gaan werken. Momenteel werk ik als zzp-er. Naast het geven van trainingen, geeft ook het werken als huishoudelijke hulp bij particulieren thuis, me nog steeds veel voldoening. Verder houd ik van wandelen, dansen, tuinieren, cryptogrammen oplossen en kamperen. Ik heb 2 kinderen van 19 en 23 jaar. Sinds 10 jaar heb ik een relatie met Hans en we wonen gelukkig samen.

Sportieve groet van Geke van Elp